100% SOJAVOKS

Vidste du, at paraffin, som anvendes i almindelige stearinlys, er forarbejdet råolie, som kan forurene dit indeklima og skabe ubehag og gene? Med Lumeego Candles får du 100% naturlig sojavokslys, som ikke belaster miljøet.

50% længere brændetid

Med en kombination af lysets unikke design og dens naturlige sojavoks, opnår du med Lumeego Candles 50% længere brændetid sammenlignet med et traditionelt stearinlys af samme størrelse.

Unikt design

Med det unikke dobbeltvægget glas design formår flammen, at varme mere voks på samme tid. Dette fører til, at duften hurtigere bliver ført ud i rummet.

Vi holder af naturen

Lysene er produceret med omtanke for naturen og miljøet. Lyset er lavet af 100% naturligt sojavoks. Vægen er håndlavet af bæredygtigt papir og økologisk bomuld. Og selv indpakningen er lavet af genbrugspapir i et flot design.

Sikker for børn og allergikere

De naturlige ingredienser der er brugt til at fremstille lysene, medfører, at der ikke udeledes skadelige stoffer eller mikro sodpartikler. Dette gør det sikkert for alle.

Efterlader ikke pletter

Skulle du være så uheldig at få noget sojavoks på dit tøj eller andet tekstil, kan det i modsætning til stearin, nemt fjernes med en fugtig klud.

Vi anbefaler:

Lad altid dine Lumeego sojalys være tændt i minimum den tid det tager, før det øverste lag voks er helt flydende. Dermed undgår du at tunnel brænde dine lys. Duften vil stadig fylde rummet i lang tid efter, at lysene er slukkede.

Når du ønsker at slukke dine Lumeego duftlys, anbefaler vi, at du lægger låget på glasset, så lyset går ud. Hvis du i stedet puster lysene ud, er der stor risiko for, at der kommer rester fra den brændte væge ned i den flydende voks, som derved forurenes.

Når lyset og voksen er kold, bør du fjerne den overskydende brændte væge. Dette gøres for, at lysene ikke brænder med for lang flamme, da det giver et uroligt lys og medfører kortere levetid for dit unikke Lumeego stemningslys.

Når lyset er koldt og du har fjernet den overskydende væge, kan du let fjerne evt. tabt væge, således at voksen ikke forurenes men forbliver lys og klar.