Perfect code produkter

PERFEKT KODE – Den perfekte skønhedskode

Den nye PERFECT CODE ansigtslinje er den perfekte formel for ethvert individ. Komplekset af FIRE BIOMIMETISKE peptider virker direkte på hudceller, stimulerer dem til at fremskynde regenerering og forbedrer dermed den dermale del af hudens egen funktion.

RESULTAT: tredimensionel rynkereduktion – fra 31 til 100 % *. * in vivo undersøgelse på 25 frivillige efter 2 måneder 2x dagligt **** in vivo undersøgelse på 10 frivillige efter 1 påføring efter 30 min.

KRAFTEN AF FIRE BIOMIMETISKE PEPTIDER OG BIOAKTIVT ENZYM I Perfect Code-ansigtslinjen muliggør en højtydende kombination af FIRE biomimetiske peptider og bioaktivt enzym FIRE virkningsmekanismer:

som ‘rynkefiller’;

som en stimulans af celler til at regenerere hurtigere og opføre sig, som om de var yngre;

som fremmer af hudens naturlige forsvarsfunktion, som samtidig beskytter mod skadelige faktorer fra miljøet, og

på en måde af ‘overnight reborn hud’ med vægt på at udjævne hudtonen og reducere lindring af ufuldkommenheder.

+ reduktion af rynkelængden op til 34,7 % efter kun 30 minutter ***! *** in vivo undersøgelse med 10 frivillige efter 1 påføring efter 30 min

+ “anti-forurening” beskyttelse

+ jævn hudfarve ** ** selvevaluering på 49 frivillige efter påføring 2 gange om dagen efter 21 dages brug

Til alle hudtyper, alle aldre, til hende og ham. På grund af dets unikke virkemåde er Perfect Code velegnet til praktisk talt alle aldre, da biomimetiske peptider virker i vejen for at ‘signalere’ celler – signaler modtages kun af celler, der har brug for stimulering i syntesen af ​​vigtige hudbyggesten. Udtrykket biomimetisk indikerer dog, at det er et peptid, der er ‘eget’ til huden og nøjagtigt efterligner de naturlige mekanismer for hudens virkning.

Opdag din perfekte skønhedskode.

Perfect Code - Filler Drops