Lumeelamp UV-C desinfektion

Skab et trygt inde miljø, hvor du eliminerer smitte-risikoen. Lumeelamp luftrenser sparer dig for sygedage, og du skaber tryghed for dine medarbejdere, dine kunder og dig selv.
Nu kan du effektivt luftrense og desinficere din bolig, kontor, skurvogn, butik, mødelokale og alle andre steder.
Den dobbelt funktionelle luftrenser, bekæmper diverse vira og bakterier, ligesom den eliminerer luftvejsgener fra pollen og skimmelsvamp. Er du allergiker, er Lumeelamp din nye ven. I vores indemiljø findes sundhedsskadelige mikro partikler som VOC og SMOG, disse fjernes også effektivt med Lumeelamp.
Lumeelamp fungerer i kombinationen af effektiv UV-C lys og Photocatalytic Ionisation – LPI

Lumeelamp desinfektion

EKSTRA SIKKERHED MOD CORONA SMITTE

UV-C lys stråler er gennemprøvet, og har bevist sin store effektivitet gennem mange år, som nok den bedste løsning, til at bekæmpe vira og bakterier. UV-C bruges i dag på sygehuse, laboratorier, i medicinalindustrien og fødevareproduktion, netop pga. af sin høje effektivitet.
Lumeelamp giver dig sikkerhed og tryghed for, at have de bedst tænkelige omgivelser uden virus og bakterier. Effekten fra luftrenseren bekæmper ikke blot virus som Covid 19, men også nye mutationer og influenza varianter. Bakterier som stafylokokker og salmonella bekæmpes særdeles effektivt.

ANVENDELSE

Lumeelamp luftrenser bruges i lokaler hvor mange mennesker mødes og færdes, og er en aktiv måde at minimere, at man smitter hinanden og giver et mere sikkert indeklima.

Der er et næsten uendelige anvendelsesområder for luftrenseren: skoler, børnehaver, mandskabs og skurvogne, venteværelser, tandlæger, behandlerrum, kontorer, plejehjem, kundemodtagelse og venterum, apoteker, hoteller, buffet arealer, caféer, kantiner, omklædnings og træningsrum, skønhedsklinikker, frisører, private husstande. Ved at bruge Lumeelamp, er du på en aktiv måde, med til at begrænse virus-smitte i dine omgivelser.

Ingen installation. Pak ud, tilslut til strøm, tænd og du er nu i et trygt miljø.

Youtube video