Skøn hudpleje og hyggelig velvære. Du kan være tryg med Care By Sass

Hos Care By Sass ønsker vi at give din hud de bedste forudsætninger, for også at se smuk ud i morgen.  Vores produktvalg i web shoppen er nøje udvalgt blandt europæiske leverandører, hvor vi har fundet kvalitets produkter til dig og din hud. Det har vi udfra faglig ekspertise, hvor du får pleje og skønhed i forening med meget værdi for pengene. Carebysass er officiel distributør og forhandler af hudplejeprodkter og kropsprodukter fra Afrodita Professional og Afrodita Cosmetics. Vi har også gennem flere år været tilfredse forhandlere af Paese Make-up. Gældende for begge mærker er at du får innovative og virkelig meget produkt kvalitet for pengene. Afrodita og PAESE er begge er mindre kendte navne i Danmark, men andre steder i Europa er de førende brands, så glæd dig til at stifte bekendtskab med disse skønheds brands.

Måske du allerede har været kunde i vores fysiske klinik, eller måske du har prøvet nogle af vores fantastiske produkter.  I klinikken du er altid velkommen til at spørge om vejledning omkring valg af produkter, også selvom du ønsker at købe dem her i Shoppen.  For korrekt hudpleje kan vi nu vejlede dig i dit valg af hudcreme og plejeprodukter, som er bedst egnet til dig. Vi forhandler blandt andet hudpleje produkter fra Afrodita Cosmetics, som vi distributør af i Danmark. Mangler du effektive Make-up produkter som samtidig er nærende og plejende for din hud, finder du hos Care By Sass et stort udvalg fra Paese, en førende europæisk producent. Herfra finder du også produkter med nanoeffekt, søg efter Nanorevit og bliv overrasket. Senest har PAESE udvidet med Miniral serie, som er særlig velegnet til sart hud. Kommer du i klinikken kan du også dufte til vores udvalg i duftlys, alle produceret i  100% ren soja og er altså uden miljø og helbreds skadelige stoffer, duft udvalget fra Lumeego og Flagolie herfra finder du også et smukt udvalg af små hygge og pynte ting.

Værdsætter du også et godt indemiljø, med ren luft, så er Lumeelamp den perfekte luftrenser for dig. Her får du ikke bare et rent indeklima, men også desinficeret luften med UV-C lys, som også bekæmper virus, bakterier, skimmelsvamp og svampe sporer, fjerner pollen og renser effektivt luften for VOC og SMOG mikropartikler. Lumeelamp en enkel og effektiv måde at få et sundere indeklima.

Er du en af vore faste eller kommende kunder finder du os her i Sunds v/ Herning, Midtjylland. Nem tilkørsel og parkering ved døren. Her kan du få produkt vejledning eller du hvis du selv ønsker at afhente din bestilling kan det gøres her via klinikken Afrodite skønhed & velvære.

Vi ses til mere Skønhed og Velvære.