PAESE

GLAD OG SUND

Glat og lysnet hud under øjnene? Intet nemmere!

Opdag vores hemmelighed med glat og lysnet hud under øjnene!

Glat og lysnet hud under øjnene? Intet nemmere!

Øjnene er en af ​​de mest følsomme dele af vores krop, desværre glemmer vi det ofte. Huden under øjnene er også lige så vigtig, da den er tyndere og mere udsat for irritation end andre dele af ansigtet. Ofte er vi dog ikke opmærksomme på den kosmetik, vi bruger, og dermed skader den. Så hvordan plejer vi vores hud under øjnene, så den ser ung, glat og strålende ud i længere tid?

For det første omsorg og en sund livsstil

Det grundlæggende element, der vil hjælpe os med at forbedre udseendet og tilstanden af ​​vores hud under øjnene, er at tage sig af den indefra. God regenerering, sund kost og den rette mængde væske kan i væsentlig grad understøtte ikke kun de mest følsomme områder, såsom huden under øjnene, men frem for alt vil det have en positiv effekt på hele vores krop. Derfor bør vi, idet vi tager os af udseendet af vores teint, hud, negle og hår, starte med at introducere ændringer i vores hverdag. Ved hudpleje begår vi ofte én grundlæggende fejl – vi behandler huden under øjnene på lige fod med resten af ​​ansigtet. Desværre kan dette føre til irritation og tørhed.

Vi starter plejen fra makeupfjernelsesstadiet – nøglen her er at vælge den rigtige kosmetik, der ikke kun renser huden, men mest af alt fugter den og ikke forårsager irritation. Teknikken til at fjerne make-up er også vigtig – overdreven gnidning anbefales ikke.

I modsætning til hvad mange tror, ​​bør der i den daglige pleje af huden under øjnene bruges separate cremer, der er dedikeret til disse områder. De er mere sarte end cremer påført hele ansigtet og indeholder normalt ikke parfumerede stoffer, som for det meste forårsager allergi og irritation.

Der findes også multifunktionelle produkter, som ikke kun nærer huden under øjnene, men også forlænger holdbarheden af ​​makeup. En af dem er den fugtgivende basecreme Hydrobase under øjnene fra Paese. Dens ekstremt lette og hurtigt absorberende formel forbedrer concealerens udseende og holdbarhed – den forhindrer et så almindeligt problem, da concealeren trænger ind i folderen. Derudover er basen blevet beriget med den unikke aktive ingrediens Eye’fective, der indeholder essensen af ​​hvide blomster – tjørn og arabisk jasmin. Denne ingrediens er ansvarlig for den multidimensionelle pleje af huden omkring øjnene.

Hydrobase kan bruges både om morgenen, ved at banke en lille mængde med fingerspidserne for at fugte og forlænge make-uppens holdbarhed, og om aftenen for at forstærke plejeeffekten.

Tip: Opbevar hydrobasen i køleskabet for en kølende effekt.

For det andet makeup

Tynd og følsom hud under øjnene har tendens til at tørre ud og til mørke rande. Derfor bør der lægges særlig vægt på den kosmetik, som vi bruger til makeup i disse følsomme områder. Husk, at stærkt parfumerede produkter kan skade ikke kun huden under øjnene, men også forårsage tåreflåd og irritation af øjnene.

Et vigtigt element i makeup er valget af den rigtige concealer. Her har vi allerede en masse produkter at vælge imellem, men der er et par hovedpunkter at bemærke. Først og fremmest bør concealeren ikke overbelaste området under øjnene, det vil ikke kun øge risikoen for et uskønt udseende, men i tilfælde af stærkt matterende concealere kan den også udtørre huden. Hvis vi ønsker mere dækning, bør vi derfor vælge en concealer, der ikke kun maskerer uønskede skygger under øjnene, men også plejer huden.

Run for cover fra Paese er sådan en korrigerer til specielle opgaver – den giver stærk dækning, plejer huden og lysner mørke rande under øjnene, og så er det også et parfumefrit produkt. Derudover blev den beriget med den unikke aktive ingrediens Eye’fective indeholdende essensen af ​​hvide blomster – tjørn og arabisk jasmin (replay). Forskning i et uafhængigt laboratorium har vist, at concealeren efter 4 ugers brug udglatter rynker og lysner mørke rande under øjnene.

Hvis vi dog ikke kun ønsker at reducere skyggerne, men også at oplyse vores øjne, hjælper Nanorevit Brightening Concealer. Det er et lugtfrit produkt, beriget med solbærfrøolie, som vil pleje huden grundigt, fugte og udglatte den. Testene udført af et uafhængigt laboratorium viser, at det reducerer antallet af rynker ved regelmæssig brug.

For at fiksere og afslutte concealeren skal du bruge et passende pudder. Det anbefales at bruge øjenpudder, som normalt har en meget lysere konsistens end dem, der påføres hele ansigtet. Efter vores mening er valget af det rigtige øjenpudder nøglen til at opnå et frisk og glat udseende af disse områder.

Puff Cloud øjenpudder er en af ​​Paeses bestsellere. Dens lys som en skytekstur vil fiksere concealeren, forlænge dens holdbarhed, uden at belaste huden. Den let spredende formel vil glatte huden, og den plejende figen opuntia olie, der er indeholdt i den, vil tage sig af følsomme områder. Takket være dens udglattende og nærende egenskaber anbefales den også til moden hud.

Vores opskrift på den perfekte øjenmakeup:

Trin 1: Dup forsigtigt med Hydrobase under øjet på den rensede hud omkring øjnene

Trin 2: Påfør højdækkende Run for Cover concealer eller Illuminating concealer fra Nanorevit-serien

Trin 3: Afslut alt med Den sky-lette Puff Cloud øjenpudder

Trin 4: Nyd glat og strålende hud under dine øjne hele dagen lang!