PAESE Skønhedsteam

De bedste produkter er lavet med kærlighed til naturen. Tjek skønhedsteamet ud, med BB-creme og bygpulver.

– glat hudeffekt

– en forbedret hudtilstand

– med naturlige ingredienser

– veganske produkter

Oplev skønhedsteamet – skabt i vores EU laboratorium. Hvad er historien bag denne duo? Meget enkel, ligesom dens sammensætning. Vi lever i en konstant forandringstilstand og leder i stigende grad efter den harmoni, naturen kan give os. Vi følte et stærkt kald til naturen – i vores produkter indesluttede vi naturlige ingredienser, der effektivt vil tage sig af din huds tilstand. Vi har taget det bedste fra planter og mineraler og skabt helt nye make-up kosmetik i Paese’s historie. Gå ind i et nyt kapitel med os og opdag den mirakuløse kraft af naturlige ingredienser!

– BB cream – indeholder min. 98% af ingredienserne er af naturlig oprindelse, såsom ekstraktet fra den kæmpe tjørn, der vil beskytte din hud mod byforurening og oxidativt stress. Cremen giver let dækning og en satin finish. Du vil elske den for dens forfriskende duft af bergamot.

– Byg skønhedspulver – vi respekterer, hvad naturen har at byde på. Vi har brugt 100% bygmel, som beroliger ansigtet og lindrer rødme. Produktet matcher enhver hudfarve.

Skab harmoni med naturen

Beauty Team-produkter fungerer bedst, når de bruges sammen, trods alt er de den perfekte duo.

Lavet af naturen, lavet af Paese

De bedste produkter er lavet med kærlighed til naturen. Tjek vores nyhed – løs Barley pudder, der effektivt matterer og beroliger ansigtshuden.

– den matcher enhver hudfarve

– det giver et fløjlsblødt hudlook

– det forlænger makeup-holdbarheden

– 100% naturlig

Bygpulver tilpasser sig hudfarven. Produktet indeholder 100% naturlige ingredienser som glimmer og silica, der effektivt udglatter huden og absorberer talg. Bygmel beroliger irriteret ansigtshud, reducerer rødme og forhindrer ældningstegn. Byg indeholder et kompleks af vitaminer og mineraler, som beroliger og plejer huden.

Hvilken effekt får du? En silkeblød teint og et sundt look. Produktet giver en satin finish. Pudderet blander sig øjeblikkeligt ind i huden, forlænger holdbarheden af ​​make-uppen og udjævner hudtonen. Porer og fine linjer vil blive glattet ud.

Jeg er parfumefri! Ingen kunstige stoffer har en positiv effekt på din hud.

Sådan bruges: Brug en pust eller børste til at påføre. Påfør hele dit ansigt for at fikse din makeup. Få den bedste effekt med vores naturlige BB-creme

META: Bygpudder, der matcher hudtonen. Den matterer og udglatter effektivt huden. Prøve det!

De bedste produkter er lavet med kærlighed til naturen. Oplev vores 98% naturlige BB-creme, der giver let dækning og en satinfinish.

– visuelt glat hud

– naturlig, let mat finish

– forfriskende duft af bergamot

– vegansk

En naturlig (98 %) BB-creme med en ultralet tekstur, der passer perfekt ind i huden. Formlen er rig på aktive ingredienser, der effektivt regenererer huden og forbedrer dens hydreringsniveau. Det gør huden silkeblød og glat. BB-creme har antioxidante egenskaber og beskytter mod forurening eller negative effekter forårsaget af blåt lys.

Det giver en naturlig mat finish – uden maskeeffekt. Huden er synligt glat.

Vores tip – brug det sammen med vores Barley Beauty Powder for en sund hudeffekt og for at forlænge levetiden på din make-up.

P.S. Påføring af produktet bliver et afslappende ritual på grund af den forfriskende duft af bergamot æterisk olie. Bare påfør det og nyd!

Hvad finder du indeni?

Hyaluronsyre – danner et usynligt lag på huden, som beskytter epidermis mod for stort vandtab.

Omansk ekstrakt – en aktiv ingrediens, der beskytter mod byforurening, oxidativt stress og virkningerne af blåt lys. Det styrker effektivt hudbarrieren.

Bergamotvand – toner, afslapper og beroliger.

Prickly pære- og hybenolie – lindrer effektivt irritation, regenererer epidermis og har en anti-aging effekt. Det reducerer også misfarvning af huden.

META: En naturlig BB-creme med en let konsistens. Dens aktive ingredienser vil tage sig af din huds tilstand. Tjek det ud!