BB Nature PAESE Skønhedsteam

De bedste produkter er lavet med kærlighed til naturen. Tjek skønhedsteamet ud, med BB-creme og bygpulver.

  • glat hudeffekt
  • en forbedret hudtilstand
  • med naturlige ingredienser
  • veganske produkter

Oplev skønhedsteamet – skabt i vores laboratorium nær Krakow. Hvad er historien bag denne duo? Meget enkel, ligesom dens sammensætning. Vi lever i en konstant forandringstilstand og leder i stigende grad efter den harmoni, naturen kan give os. Vi følte et stærkt kald til naturen – i vores produkter indesluttede vi naturlige ingredienser, der effektivt vil tage sig af din huds tilstand. Vi har taget det bedste fra planter og mineraler og skabt helt nye make-up kosmetik i Paese’s historie. Gå ind i et nyt kapitel med os og opdag den mirakuløse kraft af naturlige ingredienser!

– BB cream – indeholder min. 98% af ingredienserne er af naturlig oprindelse, såsom ekstraktet fra den kæmpe tjørn, der vil beskytte din hud mod byforurening og oxidativt stress. Cremen giver let dækning og en satin finish. Du vil elske den for dens forfriskende duft af bergamot.

– Byg skønhedspudder – vi respekterer, hvad naturen har at byde på. Vi har brugt 100% bygmel, som beroliger ansigtet og lindrer rødme. Produktet matcher enhver hudfarve.

Skab harmoni med naturen

Beauty Team-produkter fungerer bedst, når de bruges sammen, trods alt er de den perfekte duo.

Lavet af naturen, lavet af Paese