Vælg den perfekte ansigtspudder

Den bedste pudder er en, der matcher ikke kun din teint, men også din hudtype og individuelle makeuppræferencer. Det brede udvalg af PAESE-pulvere omfatter produkter med forskellige egenskaber. Vi har blandt andet oplysende, matterende, konturerende, intensivt dækkende puddere, forlænger holdbarheden af ​​make-up, genopbygger, elastiserer og absorberer overskydende talg. Vores pulvere tilstopper ikke porerne. De er velegnede til følsom, atopisk og psoriasis hud. De er også kendetegnet ved stor alsidighed – deres nuancer passer til forskellige typer skønhed, og formlerne passer perfekt til huden.

Hvornår er det værd at bruge mineralskpudder?

Presset pudder er let at bruge, har god dækkeevne og en matterende effekt på huden. Du finder en mineralskdækkende pudder til alle hudtyper – både tilbøjelig til fedtet såvel som tør, kombineret eller følsom. Den mineralske pudder, giver dig mulighed for at maskere ufuldkommenheder og optisk udjævne rynker. Stærk dækning er den perfekte løsning til store begivenheder og fester, hvor du ikke vil bekymre dig om holdbarheden af ​​din make-up. Ved at vælge et matterende pudder i stenen kan du reducere den overdrevne glans af teint. En speciel formel absorberer overskydende talg og giver huden en perfekt mat finish eller en subtil satinbelysning.

Løse pulvere – egenskaber

Løst pudder garanterer effekten af ​​en glat teint og en mat finish. Dens vigtige egenskab er høj gennemsigtighed, takket være hvilken den forbliver næsten fuldstændig usynlig på huden. Det giver en meget naturlig effekt, hvorfor denne pudder er perfekt til hverdagsbrug. Løse puddere giver huden en glathed, der er uopnåelig af de fleste andre produkter. Den lette formel er mere hudvenlig, tilstopper ikke porer eller irriterer. Løst pudder er også nemmere at påføre – det spreder sig jævnt og samler sig ikke i hudfolder.

Ris eller bambuspulver?

Ris- og bambusversioner er usædvanligt populære naturlige pulvere. Du finder både løse make-up puddere i vores tilbud. Både rispulver og bambuspulver garanterer et højt niveau af mattering og naturlig blødgøring af ansigtstræk. Vi anbefaler vores bambuspulver specielt til fedtet hud. Bambusmel har egenskaber, der ligner silica: det absorberer kraftigt talg, har antibakterielle egenskaber, lindrer irritationer og understøtter hudregenereringsprocesser. Af denne grund har bambuspulver lidt flere næringsstoffer end rispulver. Fordelen ved rispulver er en endnu lettere konsistens baseret på mindre partikler. Ekstremt delikat pudder er velegnet til tør og følsom hud. Giver en naturlig effekt, spreder lyset subtilt og forskønner teint.

Hvordan bruger man ansigtspudder?

Ansigtspudderet påføres bedst med en børste med lange og tætte børster eller en speciel fnug. Mineralsk pudder kræver mere omhu ved påføring. Dens dækning bør opbygges gradvist, jævnt fordelt over hele ansigtet. Fokuser mest på den såkaldte “T”-zone, som er området næse, pande og hage, da det normalt er det område, der kræver den stærkeste sløvhed. Ved løst pudder, især gennemsigtigt, behøver du ikke være så præcis. Det er bedst at påføre det med blide bevægelser, der fejer ansigtet. På grund af den lette formel er den løse pudder perfekt som base eller til efterbehandling af make-up, altså påføring på den tidligere brugte foundation. Til gengæld kan det pressede pudder både bruges til at afslutte make-uppen og alene, i stedet for foundationen.