PAESE LIPGLOSS

Dine læber får den glans! Mød vores unikke lipglosser i subtile og skøre farver, der fugter og regenererer huden på læberne. De lipglosser, vi skaber, er rige på aktive ingredienser, har en cremet konsistens, men mest af alt fortryller de med deres farver og de lysreflekterende partikler, der er indeholdt i dem. De forstørrer læberne optisk og gør dem endnu mere sensuelle, og hele ansigtet får et friskt og strålende look. Vores lipgloss er ekstremt nemme at påføre, så du behøver kun et øjeblik til at skabe den perfekte læbemakeup. Dine læber bliver fugtede og saftige!

Lipgloss til alle lejligheder

En lipgloss er en speciel kosmetik. Den fungerer godt til både dag- og aftenmakeup. Det er det perfekte supplement til et subtilt look. Det eneste du skal gøre er at børste dine læber med en lys farve, så får du straks glans og et perfekt look af dine læber. Om aftenen er det værd at prøve mere intense farver. Derudover tilbyder vi varme og kølige nuancer, så alle kan finde en variant, der passer perfekt til en given type skønhed og præferencer. Vi har forberedt smukke roser, beige og brune med en behagelig formel og intenst pigmenteret. Du kan bruge en lipgloss med partikler sammen med PAESE læbestift for at tilføje lidt glød. Hvis du kan lide make-up galskab, så prøv at påføre vores lipgloss på øjenlågene eller på kinderne som highlighter. Mange anvendelser og fremragende egenskaber gør dem til kosmetik velegnet til mode og professionel make-up.

Hvorfor er det værd at satse på PAESE lipglosser?

Den store fordel ved denne type produkter er, at det ikke kræver meget øvelse i brug. Det er nok bare at trække applikatoren over læberne, og en blændende effekt er garanteret. Du behøver ikke engang at bruge et spejl! Lipglossen oplyser ansigtet optisk, så det vil se godt ud om sommeren som et supplement til solbrændt hud, og om vinteren, hvor huden nogle gange er grålig eller bleg. Det er vigtigt, at PAESE lipglosser sikrer maksimal bærekomfort, fordi de ikke klæber eller trækker læberne sammen. De er også overraskende holdbare – de holder i mange timer. Vi tog også hånd om de aromatiske kvaliteter af vores produkter. Alle lipglosser på tilbud fryder med en behagelig aroma, som gør deres påføring til en ren fornøjelse. Derudover er vores kosmetik kendetegnet ved høj effektivitet. Hver PAESE lipgloss er lavet i Polen. Vi tilbyder dermatologisk testede produkter, som bekræfter sikkerheden ved deres brug. Det er lipglosser lavet uden tilsætning af alkohol eller silikone. Se også de andre kosmetikprodukter fra PAESE-mærket og føl dig speciel!

Lipgloss sortiment