Grå Afrodita logo

Historien om Kozmetika Afrodita

DE FØRSTE SKRIDT

Afroditas begyndelse går tilbage til 1970, hvor Danica Zorin Mijošek, virksomhedens grundlægger og direktør, startede på vej mod iværksætteri.

Hendes klart opstillede mål førte hende til det terapeutiske Rogaška Slatina spa, et prestigefyldt kursted med uudtømmelige kilder af helbredende mineralvand, hvor hun åbnede sin første kosmetiksalon, som stadig går stærkt i dag. Den nye salon tilføjede variation til den eksisterende spa- og turistservice i Rogaška Slatina, som stort set var vært for gæster fra de europæiske nabolande. Det sparsomme udbud af kosmetiske produkter på markedet førte til fremstillingen af ​​det første ansigtsplejeprodukt – kamillecreme, som lagde grundlaget for udviklingen af ​​kosmetik samlet under Kozmetika Afrodita-mærket. I dag kendt under Afrodita Cosmetics og de to Brand navne Afrodita Professional og Afrodita Beauty Care.

slike Wine therapy - Afrodita Prof.

KOZMETIKA AFRODITA SOM BRAND

Den stigende efterspørgsel og forbrugernes glæde gav stimulans til at sætte gang i en større produktion og senere til etablering af virksomheden Kozmetika Afrodita d.o.o. Afrodita udviklede et bredt spektrum af produkter til ansigts-, krops- og hårpleje. Med sit grundlæggende ledende princip – at tilbyde produkter af stort set naturlige ingredienser af konstant kvalitet – opnåede mærket en anerkendelse, der havde en stærk effekt på dets konkurrenceevne.

I slutningen af ​​1980’erne, på grund af den stigende liberalisering af markedet, kunne kunderne endelig finde Kozmetika Afrodita-mærkeprodukter på hylderne i klinikker og parfumerier og førende hudpleje butikker.

EN TID MED FORANDRINGER

Slovenien oplevede mange forandringer og vendinger i begyndelsen af ​​1990’erne, og disse kunne også mærkes i erhvervslivet. Næsten fra den ene dag til den anden befandt Kozmetika Afrodita sig i en lidet misundelsesværdig position på grund af tabet af sine markeder i det tidligere Jugoslavien. Ved strategisk at flytte sit fokus til udenlandske markeder var virksomheden i stand til at fastholde alle sine medarbejdere og fortsætte sin udvikling som et internationalt annekendt hudpleje mærke.

KOZMETIKA AFRODITA I DAG:

Flere hundrede personer udgør i dag rygraden i de forskellige fagområder – dygtige og højt motiverede personer, der søger fælles veje for at imødekomme vore brugeres ønsker, behov og forventninger.

Mere end 700 kosmetiske produkter er udviklet med vores egen knowhow og bevarer en høj og konstant kvalitet.

Med to Afrodita skønhedscentre og Afrodita Dermatology Clinic er virksomheden et synonym for kosmetiske tjenester af høj kvalitet og tjenester inden for medicinsk og æstetisk dermatologi.

En virksomhed af internationale dimensioner – vores markedsandel og omdømme vokser støt, ikke kun i Slovenien, men også på et stort to cifret antal  udenlandske markeder.

KOZMETIKA AFRODITA VERDEN RUNDT

Afrodita Cosmetics er i dag en virksomhed af global dimension. Som har arbejdet med succes på det slovenske hjemmemarked og i en årrække på mere end 20 udenlandske markeder. De vigtigste af disse omfatter landene i det tidligere Jugoslavien, men vores markedsandel og omdømme forbedres også støt på vores andre eksisterende markeder: Østrig, Polen, Ungarn, Tjekkiet… Derudover har vi gjort en vedvarende indsats at bryde ind på nye markeder både inden for og uden for EU. Beuaty By Sass er stolte over at vi har fået muligheden for at forhandle disse innovative og pris konkurrence dygtige produkter til glæde for dig.

Af den samlede værdi af omsætningen udgør salget til eksportmarkeder herunder Danmark mere end 50% af den samlede produktion.

Med hensyn til detailsystemer og kosmetikbutikker på udvalgte markeder leverer vi til mere end 40.000 butikker i alt, mens vores brands kvalitet nu er tillid til mere end 15.000 kosmetik- og frisørsaloner samt wellness- og spacentre i hjemmet og rundt om i verden.

Wine terapi creme
Afrodita Gold ansigtspleje

MISSION, VISION OG VÆRDIER

MISSION

Som den førende slovenske skønhedsvirksomhed har vi konsekvent opfyldt slut- og professionelle brugeres ønsker, behov og forventninger (kosmetik- og frisørsaloner og wellness- og spa-centre) med kosmetiske produkter og tjenester af høj kvalitet i mere end 50 år. Vi opbygger og vedligeholder partnerrelationer med vores forbrugere såvel som alle andre interessenter baseret på tillid og gensidighed. Vi stræber efter et behageligt arbejdsmiljø og gør vores bedste for at bidrage til velfærden eller vores lokale såvel som det bredere fællesskab. Vores socialt ansvarlige holdning afspejles i vores støtte til en række sportslige, kulturelle, uddannelsesmæssige og humanitære organisationer og projekter. Da vi er bevidste om vores miljøansvar, lægger vi særlig vægt på at bevare den naturlige verden ved løbende at stræbe efter at forbedre de miljømæssige aspekter af vores forretningsdrift og med rationel brug af energi, råmaterialer og andre naturressourcer.

Afrodita er et synonym for et effektivt, naturligt, pålideligt bruger- og miljøvenligt brand.

VISION:

Ved uophørligt at udvikle naturlige, innovative kosmetiske produkter af høj kvalitet, der er brugervenlige og miljøvenlige, sigter vi efter at:

overtage den førende markedsposition inden for segmentet af kosmetiske plejeprodukter på det slovenske marked – for at blive det første valg for slutbrugere såvel som professionelle brugere, øge vores markedsandel og virksomhedens omdømme på vores andre eksisterende markeder, og at bryde ind på nye markeder i og uden for EU, allerede repræsenteret i mere end 20 lande.

Slike ansigt med citrus

VÆRDIER:

Vores forretningsdrift er styret af følgende værdier:

SKØNHED:

Vores vision om skønhed som en værdi, der repræsenterer både kernen og grundlaget for det, vi laver, er meget godt opsummeret med få ord af vores virksomhedsslogan: BEAUTIFUL IN MY SKIN. Hos Kozmetika Afrodita tror vi på, at en vigtig del af skønheden kommer indefra – at en virkelig smuk kvinde er en kvinde, der føler sig smuk. En kvinde stolt af både de smukke og de mindre smukke dele af sin krop. Hun er bevidst om sin værdi, føler sig stolt af sig selv, fejrer sit unikke og elsker sin egen krop. Denne positive holdning til sig selv og kærligheden til sin krop afsløres også i den nøje udvalgte daglige pleje, som forstærker hendes bevidsthed om hendes unikke kvaliteter, hjælper hende med at få sin naturlige skønhed frem og er med til at få hende til at føle sig godt tilpas i huden i enhver situation. og enhver periode af livet. Hun deler gerne denne gode oplevelse med andre – sin partner, børn, venner og bekendte, kort sagt med alle, hun holder af.

ÆRLIGHED OG TILLID

Ærlighed i forhold til vores medarbejdere, brugere, forretningspartnere, snævre og brede samfund og alle andre interessenter er det ledende princip for vores forretningsdrift. Vi opbygger og vedligeholder relationer med interessenter, som er baseret på respekt, gensidighed og en gensidig udveksling af værdi. Vi respekterer forretningsmæssige, etiske og moralske principper, holder vores løfter og er en troværdig partner.

pure gold - elixir

KVALITET:

Vi stræber konstant efter en høj og stabil kvalitet af vores produkter og tjenester. Kun de bedst afprøvede naturlige aktive ingredienser er inkorporeret i vores produkter – efter deres kvalitet er blevet bekræftet med præcise fysisk-kemiske, mikrobiologiske og dermatologiske tests, børnelægekontrollerede tests og effektivitetstests. De påstande og virkninger, vi henviser til, understøttes af resultaterne af de kliniske forsøg fra anerkendte internationale institutter. Den høje og konstante kvalitet af vores produkter bekræftes også af vores overholdelse af kravene i den internationale ISO 22 716 standard, der udspringer af den centrale søjle i ny europæisk kosmetiklovgivning – Good Manufacturing Practices (GMP) i kosmetikindustrien.

FOKUS PÅ BRUGEREN:

Alle vores produkter er uvægerligt designet og fremstillet med slutbrugerne i tankerne – deres ønsker, behov og forventninger. Deres opfyldelse og den resulterende tilfredshed hos brugerne er vores yderste mål. Vi bestræber os på at opbygge og vedligeholde partnerrelationer med vores forbrugere, som er baseret på tillid, der varer hele livet

Perfect Code - Essence

SOCIALT ANSVAR:

Da vi er bevidste om vigtigheden af ​​at give og tage i vores interaktion med det sociale og naturlige miljø, vi arbejder i, har vi påtaget os en ansvarlig rolle i at være med til at forme det. Vi hjælper med at forbedre livskvaliteten for vores medarbejdere og deres familier og det snævre og bredere samfund. Ved hjælp af donationer og sponsorater støtter vi forskellige humanitære, uddannelsesmæssige, sportslige og kulturelle projekter og organisationer. Afrodita gør alt for at bruge naturlige kilder på en økonomisk måde og reducere påvirkningen af ​​sine aktiviteter og produkter på det naturlige miljø ved at vælge produktionsprocesser, teknologier og materialer, der forårsager mindst mulig stress for den naturlige verden.