Flagolie. Vores filosofi…

Vi driver

I harmoni med naturen. Økologi er ikke en midlertidig trend for os, men det styrede princip.

Vores produkter er ikke kun venlige over for mennesker, men også for miljøet. Vi tror på, at kontakt med naturen er med til at opnå balance og harmoni mellem krop, sind og ånd.

Det farver vores hverdag med lidt poesi, og frem for alt dulmer det sanserne

Flagolie skov
Flagolie håndsæbe

Vi tror…

At håndværk giver dig mulighed for at skabe unikke og exceptionelle produkter. derfor tager vi ikke genveje. Hvert af vores produkter er tiden og engagementet hos den person der bragte det til live. Sojalys fremstilles i et lille værksted i nær Krakow. I tider med allerstedsnærværende mekanisering fokuserer vi på mennesker. Sloganet “fra mennesker til mennesker” beskriver os perfekt.

Vi driver…

I nul affaldsånd. Vi pakker klogt og tænker over den fremtidige brug af vores æsker og kasser. Vi ved, at havene og havene er fulde af affald: engangsposer og plasticaffald. Det vil vi ikke lægge hånd på, og derfor bruger vi miljøvenlig emballage, som senere skal fungere som opbevaring af diverse småting.

Vi bekymrer os…

At de produkter, vi laver, lever op til dine forventninger og tjener dig i lang tid. Vi investerer i materialer og udvælger omhyggeligt individuelle ingredienser. Vi tror på, at kvalitet er nøglen til succes. vores duftlys er lavet af 100% økologisk sojavoks, fri for GMO’er pesticider og kunstige tilsætningsstoffer. Vi udvælger nøje producenter, som vi samarbejde med.

Vi ved…

At alle kan lide at være omgivet af smukke genstande. Behagelig indretning og velvalgt tilbehør bidrager til trivslen og bringer dig i et positivt humør. derfor forsøger vi at at få hvert af vores produkter til at skille sig ud med et unikt design og glæde øjet. Vi er æsteter. Vi lægger stor vægt på detaljer, fordi vi ved, at de bestemmer helhedsindtrykket.

Vi komponerer…

Vores dufte, så alle kan finde noget for sig selv. Det er en proces, som vi bruger meget tid på. Vi tester, tjekker, vælger… fordi vi ved, at duften er vores styrke. Vi leder efter inspiration overalt: rejser, går i skoven eller ser på familiebilleder. For det er lugtene, der bringer minder frem… og vi vil gerne beholde disse duft øjeblikke.

Vi passer på…

Ikke kun for kroppen, men også for ånden. Vi tror på, at for at opnå en tilstand af indre harmoni skal du lytte til dine behov og stole på dine sanser. Uanset hvor du er: hjemme eller på farten – det er balance, der garanterer dit velvære og selvtillid. Vi ønsker, at vores produkter skal være tæt på, for at hjælpe dig med at slappe af og fejre hvert øjeblik.

Hvordan blev Flagolie født?

Sikkert hver af jer, mindst én gang i jeres liv – bare for at fordrive tiden – har spillet med at opfinde menneskelige historier. Du sidder og keder dig på en cafe, nipper til en lille sort kjole og kigger på folk og forestiller dig, hvem de er, og hvor de skal hen. Du analyserer deres bevægelser og drager konklusioner.

Den 19. september 2018 besluttede Grzegorz Wnęk – grundlæggeren af ​​Flagolie – også at have det sjovt med at opfinde menneskelige historier. Fantasiens leg blev til en interessant observation. Uanset hvor folk kom fra, og hvordan de så ud, så de i en fart på deres ur. De løb hen til sporvognen, snakkede i telefonen. De havde alle én ting til fælles: de manglede tid.

Og det er sådan, ideen blev født om at give folk noget, de har allermest brug for – ikke et produkt, men TID. For at give dem en undskyldning for et øjebliks hvile i deres travle liv.