PAESE COSMETICS

Make-Up og farve kosmetik

Paese indre skønhed
Paese dame med mascare

Vi er Paese – et farvekosmetik mærke.

Hos Paese tænker vi på kosmetik som mere end blot produkter til at lægge attraktiv make-up på – vi ønsker, at vores produkter skal understrege kvinders naturlige skønhed og få deres unikke skønhed frem. Vi elsker naturlig feminin skønhed og ønsker ikke at ændre eller skjule en kvinde. Vi ved, at din makeup afhænger af mange faktorer – tidspunkt på dagen, humør, inspiration. Nogle gange vil du gerne have et naturligt skønhedslook, og andre gange vil du gå amok med en moderne linje eller skille dig ud med farve.

Vi giver dig et komplet udvalg af produkter, og vi stræber efter konstant at udvikle os. Vi er opdateret med trends og vi skaber trends. I vores arbejde kombinerer vi opmærksomhed og nøjagtighed med overbevisningen om, at sminkekunsten er fantasiens og selvudfoldelsesfeltet. Vi skaber ideer, vælger de bedste og får dem til at omdannet til rigtige produkter i vore laboratorier. Vi sørger for at forbedre vores formler og berige dem med naturlige, aktive plejeingredienser, så de er så venlige for din hud som muligt. Derudover samarbejder vi regelmæssigt med videnskabelige institutioner for at skabe innovative produktformler.

Vi er stolte af, at vi skaber kosmetik i verdensklasse. Og vi er meget glade for, at du gerne vil lære os bedre at kende!

Vi elsker at skabe!

Hjertet i vores virksomhed banker i laboratoriet. Det er der, ord og ideer tager materielle former og bliver til formler. Vi tester nye ideer, vælger de bedste løsninger og udarbejder innovative produkter, der glæder os over høj kvalitet. Al vores kosmetik er beriget med naturlige, aktive ingredienser, som din hud vil elske.

Som eksperter i farvekosmetik og ansigtsudtryk indser vi, at opnåelse af smuk make-up er en trin for trin proces med vigtige indledende faser. Det begynder med din teint som skal plejes og forberedes ordentligt, før farvekosmetik påføres. Af den grund, anser vi kategorien af ​​plejeprodukter ekstremt vigtig, og vi agter at gradvist udvide vores sortiment.

PAESE Dreamily
PAESE at være kvinde

At være kvinde!

Betyder fuld selvaccept og modet til at forandre sig. Selvstændighed i væremåden og behovet for at udtrykke sig. Også gennem makeup. Vi ønsker, at vores kosmetik inspirerer dig til at opdage din egen natur. At de bliver udtryksmidler, der viser din indre styrke. Fremhæv din egenart, leg med makeup, vælg selv hvad du vil!