Hvis du er interesseret i en naturlig ansigtsfoundation, der ikke kun vil forskønne din teint, men også virkelig plejer din huds tilstand, er du det rette sted.

Udvalget fra  PAESE omfatter foundations af høj kvalitet, der ikke er testet på dyr, men er kendetegnet ved en rig sammensætning med unikke egenskaber. Takket være dem vil du udjævne hudtonen, maskere eventuelle ufuldkommenheder og tage dig af dens hydrering og næring. Den cremede formel i hver foundation dufter smukt og spreder sig perfekt på huden. Vores foundations lader din hud ånde – de samler sig ikke i porer og folder. Alt efter din hudtype kan du vælge en ansigtsfoundation med aktive ingredienser, der for eksempel dulmer irritationer, fugter, reducerer overskydende talg eller modvirker ældningsprocesser. Elegant indpakning af foundations, såsom en pumpe, tube eller glasflaske med en applikator i form af en spatel, forudser dine foretrukne former for produktpåføring.

Hvad er funktionerne ved de ansigtsfundamenter, der er tilgængelige i vores tilbud?

PAESE-dækkende foundations udmærker sig ved jævn overførsel af varierende grader og holdbarhed hele dagen. Samtidig bliver de ikke slidt af og efterlader ingen pletter på tøjet. Tildækning af ufuldkommenheder går hånd i hånd med den naturlige effekt af en sund, strålende teint. Efter påføring af foundationen bliver huden optisk glat uden maskeeffekten. Afhængigt af dine præferencer kan du vælge en mat, satin eller lysende foundation. Vi tilbyder også naturlige veganske foundations, der ikke indeholder nogen ingredienser af animalsk oprindelse. Hver foundation indeholder aktive ingredienser med målrettet virkning, der forbedrer hudens tilstand. En bred vifte af nuancer garanterer muligheden for at matche produktet til forskellige typer teint, både meget lys og meget mørk, med kølige, neutrale eller varme toner. Til hverdagsbrug anbefaler vi vores meget lette foundations, og til særlige lejligheder også intenst dækkende, vandtætte formler.

Match den perfekte foundation til dine behov.

Takket være PAESE underlagets forskellige egenskaber kan alle finde et produkt, der passer til deres individuelle behov. For en nærende effekt på huden skal du vælge vores fugtgivende foundation med en dækkende finish, der indeholder et høj SPF-filter og aktive ingredienser såsom hyaluronsyre, vitamin E og d-panthenol. Du finder flydende foundation i varianter, der er skræddersyet til behovene for forskellige hudtyper: tør, kombineret, fedtet, følsom og allergisk. Vi tilbyder dig en hypoallergen foundation, som kan bruges af mennesker efter kosmetiske indgreb, såvel som dem med atopisk hud eller lider af psoriasis. Produktets lette formel ophobes ikke i porer og hudfolder og har også antiinflammatoriske egenskaber. En bred vifte af vores foundations reducerer effektivt fedtet hud. De aktive ingredienser i form af vitamin A, vitamin C, zink, silicium og magnesium sikrer reguleringen af ​​talgsekretionen og den gradvise reduktion af misfarvning. Fokuserer du derimod på at forsinke hudens ældningsproces, så sørg for at tjekke vores foundation med solbærfrøolie med antioxiderende egenskaber.

Hvordan påfører man ansigtsfoundation korrekt?

En let dækkende foundation giver dig mulighed for at skabe æstetisk makeup uden maskeeffekten. Glatte formler med en cremet konsistens garanterer forskellige metoder til påføring af PAESE foundation. Du kan sprede dem med fingrene, bruge en svamp eller en speciel foundation børste. For at foundationen skal præsentere sit bedste og dens formel har den højeste nærende effekt på din hud, skal du altid påføre den på renset, tonet og fugtet hud i ansigtet. Dækningsgraden kan gradueres afhængigt af produktets dosering. Mange foundations i vores udvalg kræver ikke brug af pudder, men afhængigt af typen af ​​kosmetik og dine præferencer kan du desuden mattere huden med løs pudder.