Flagolie aroma duftlys

Flagolie logo
Dekorativ fyrfadslys
Gold med trælåg

Flagolie pige med 3 aromalys

Aroma terapi med duftlys…

Aromaterapi er den terapeutiske anvendelse af naturlige æteriske olier opnået fra forskellige dele af planten. Det omtales også ofte som duftbehandling, da det primært bruger lugtesansen. Æteriske olier, der anvendes i fortyndet form, direkte på huden eller ved indånding, har en sundhedsfremmende effekt på den menneskelige krop. De støtter kampen mod infektioner og mikrober, og påvirker også nervesystemet.

Duft lys på hylde
Energia terapi med to dufte

Den brede brug af aromaterapi

Koncentrerede planteekstrakter bruges til at behandle hudsygdomme, de første symptomer på forkølelse og influenza, bekæmpe hovedpine og migræne og øge immuniteten. Dufte lindrer angst og depression, hjælper med at bekæmpe stress og søvnløshed. Æteriske olier bruges også i kosmetologi og fysioterapi – til afslapning, øget blodtilførsel til huden og bekæmpelse af skaldethed, opvarmning eller nedkøling af kroppen.Alle olier har forskellig grad af desinficerende, antibakterielle, antivirale og antiinflammatoriske egenskaber. Hver af dem har også unikke egenskaber. Derfor opnås den bedste effekt ved at tilpasse dem til individuelle behov.

Lavendel aroma

Aromaterapi med Flagolie-produkter

Aromaterapi sojavokslys

Aromaterapilys indeholder naturlige æteriske olier med terapeutiske egenskaber.
Vi har forberedt en samling lys til dig med mange forskellige virkemåder, lige fra afslappende og afstressende lys, gennem beroligende og hjælpe dig med at falde i søvn, og slutter med dem, der hjælper dig med at fokusere og koncentrere dig.
Vi laver stearinlys af 100% økologisk sojavoks, fri for GMO’er, pesticider og kunstige tilsætningsstoffer.

Aromaterapi voks

Vores duftvoks er de eneste sojavoks på markedet til aromaterapi beregnet til brug i stager, hvor duft voksen smeltes.
De er håndlavede i Polen, af 100% naturlig, økologisk, GMO-fri og pesticidfri sojavoks.
Sammensætningen omfatter naturlige æteriske olier såsom: anis, citron, pebermynte, lavendel, rose, petitgrain, fyr, geranium, eukalyptus, citrongræs, merian, lavendel og geranium olier.

Vælg dit Aromaterapi-produkt

Flagolie Gaveæske

GAVEIDE!

Vi har valgt at pakke vores duftlys ind, efter helt eget valg. I et gavepapir og en dekorativ, økologisk Flagolie-æske med minimalistisk print, som indeholder det smukkeste budskab til alle, der vælger Flagolie-lys – Handmade! I produktionen af ​​vores duftlys bruger vi uvægerligt lokale råvarer og støtter europæiske håndværkere.

Et duftlys pakket på denne måde er en perfekt gave til alle former for housewarming fester, særlige begivenheder og som en gave til kære. Intet forhindrer dig selvfølgelig i at give en sådan gave til dig selv!