En naturlig make-up base

Vi har baser i forskellige kapaciteter og i forskellig emballage – herunder rør. Kan du ikke lide presset kosmetik? Vælg et produkt i en glaskrukke, som du også kan finde på vores hjemmeside. Uanset formen er hver artikel anbefalet af os en meget god make-up base. Det forlænger ikke kun holdbarheden, men plejer også huden. Kosmetik giver den en utrolig blødhed, der udjævner enhver ujævnhed perfekt. De skjuler ufuldkommenheder, hvilket gør huden glat som silke. En af de største fordele ved PAESE baser er den perfekte sammensætning. Du finder der bl.a vitamin E, der nærer huden og øger dens elasticitet, samt macadamianøddeolie, der er effektivt til at genoprette hudens hydro-lipidbalance. Den fugtgivende makeupbase indeholder naturlige elementer såsom Meadowfoam olie, hyaluronsyre og anti-aging peptider. Præparater af denne type glatter huden, forbedrer dens fasthed og beskytter samtidig mod overdreven dehydrering af huden.

Make-up foundation af høj kvalitet
Nogle PAESE-baser har et gyldent pigment i opskriften, der giver en delikat glød til huden. Vi anbefaler dem især til personer med problemet med tør, træt hud, der mangler udstråling. På den anden side vil kunder, der leder efter en kosmetik til fedtet eller kombineret hud, kunne lide den matterende make-up base. Blandt vores forslag fortjener for eksempel en silikonebase med en fedtfri formel opmærksomhed. Det udjævner og udglatter ikke kun hudens overflade – det forbedrer dens elasticitet og reducerer synligheden af ​​forstørrede porer. En højklasses matterende base til makeup, som vi tilbyder, giver en stærk matterende effekt og har samtidig fugtgivende egenskaber. Det skyldes E-vitaminet, der er inkluderet i formlen, som beskytter huden mod følelsen af ​​stramhed og tørhed.

Den bedste makeup base
Både måtten og den fugtgivende make-up base opfylder en række nøje definerede opgaver. Først og fremmest fungerer de som kosmetik, der forbereder huden til at påføre foundation og andre makeup-elementer. Derudover forlænger de dens holdbarhed markant uden indtryk af såkaldte masker. Takket være basen ser huden naturlig ud, er strålende, glat og har en ensartet farve. Vi tilbyder også baser til den sarte hud under øjnene. Deres sammensætning giver mulighed for en løftende effekt, løfter det øvre øjenlåg og forhindrer dannelsen af ​​skygger. Nærer huden, genopretter dens tabte tæthed og reducerer rynker. Vi inviterer dig til at se hele vores sortiment. Hvis du har yderligere spørgsmål, giver vi gerne vejledning. Vi garanterer, at PAESE kosmetik lever op til dine forventninger.