En god ansigts concealer er et absolut nødvendigt element i enhver kvindes kosmetologs udstyr. Korrekt påført kan det gøre underværker – det vil skjule mørke rande under øjnene, oplyse øjnene og dække over forskellige typer ufuldkommenheder.

Hvordan vælger man den bedste ansigtsconcealer?

Make-up concealeren kan komme i forskellige former, såsom flydende, stick eller kompakt. De mest universelle er flydende kosmetik. Deres konsistens giver mulighed for problemfri dækning af forskellige typer ufuldkommenheder. Dette er især vigtigt, hvis målet er at maskere skyggerne under øjnene. Den flydende ansigtskorrektor giver dig mulighed for at undgå den grimme virkning af ophobning af kosmetik i rynker eller i folderne på øjenlågene. Derudover er denne type produkt kendetegnet ved en let konsistens, så den ikke belaster den sarte hud omkring øjnene. De bedste ansigtsskjulere har også en formel rig på plejende ingredienser, der påvirker bl.a. for at forbedre niveauet af hudhydrering eller reducere rynker.

For at ansigts concealeren skal opfylde sin funktion perfekt, skal du vælge den rigtige nuance. Ifølge råd fra makeupartister skal denne kosmetik være en eller to toner lysere end foundationen, som igen skal passe perfekt til hudtonen. Korrekt påføring af concealeren i ansigtet er ikke mindre vigtigt. Det er værd at huske først at påføre en foundation på huden. Korrektoren påføres i små portioner på overfladen, der skal camoufleres, fx på huden under øjnene. Efter et stykke tid skal præparatet klappes forsigtigt med en fingerspids eller med en speciel svamp. Denne operation kan gentages, indtil en tilfredsstillende dækning og effekt opnås. Når du påfører concealeren i ansigtet, bør du holde den i moderate mængder, fordi dens overskud vil se uskønt ud og lettere samle sig i udtrykslinjerne.

En multifunktionel makeup concealer.

Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af flydende concealere, der med succes kan bruges både under øjnene og på andre dele af kroppen. Nogle af dem, såsom den lysende ansigtsconcealer, er produkter, der typisk er dedikeret til at lysne og maskere skygger under øjnene. Den bedste ansigtsskjuler er den, der ikke kun dækker hudens ufuldkommenheder perfekt, men også har en nærende effekt og dermed forbedrer dens tilstand. Af denne grund har vores kosmetik formler rige på værdifulde plejende ingredienser, inkl. vitaminer, D-panthenol, solbærfrøolie og essens af tjørnblomster og arabisk jasmin. Regelmæssig brug af sådanne ansigts concealer hjælper med at reducere rynker, naturlig belysning af huden og en mærkbar reduktion af værdier under øjnene.