Øjenskygger er et væsentligt make-up-element, der giver looket et dybere udtryk. Kødfulde og matte kan udjævne hudtonen på øjenlågene, og korrekt udvalgte farver vil subtilt understrege farven på dine iris. Afhængigt af finishen hypnotiserer øjenskyggerne med deres glans og forstørrer øjnene optisk. Det er værd at vælge gode øjenskygger, der har upåklagelig pigmentering. Vores skygger flager ikke af og plejer den sarte hud omkring øjnene. PAESE enkelt øjenskygger er et fantastisk, minimalistisk alternativ til en stor palet. Da de fylder lidt, er de perfekte at pakke til en rejse i kosmetik. Med deres hjælp kan du lave hurtig og effektiv øjenmakeup – både dagtid og aften. Vælg din yndlingsfarve og -formel i miniatureversion.

PAESE øjenskygger – en smuk ramme til dine øjne

PAESE-øjenskyggetilbuddet er så forskelligartet, at alle vil finde kosmetik skræddersyet til deres egne makeup-præferencer. Fælles for alle øjenskygger, der er signeret af vores mærke, er deres stærke pigmentering, lette påføring og blide formler til den sarte hud på øjenlågene. Vores øjenskygger har naturlige pigmenter og en række finish: glitter, folie, mat og perle. De kan bruges tørt og vådt, så du kan lave mange interessante make-ups. Hver nuance fås i en bred vifte af farver, som inkluderer varme og kolde farver. Vi tilbyder enkelt- og tredobbelte skygger, der præsenterer ensartede farvesammensætninger.

Matte øjenskygger – et hit uden ende

Øjenskygger med en mat finish er ekstremt alsidige i brug. De passer godt til minimalistisk hverdagsmakeup, men giver dig også mulighed for at skabe mere ekstravagant aftenmakeup. De ser godt ud både alene og i kombination med glitter eller perleskygger. Den elegante måtte er især iøjnefaldende i tilfælde af intense, højt pigmenterede farver, såsom pink, lilla eller turkis. PAESE matte øjenskygger er meget holdbare og dækker perfekt hele hudens overflade. Dette sikrer deres lange ophold på øjenlåget og økonomi i brug. Ved hjælp af en passende børste kan du bruge matte øjenskygger også som en farvet eyeliner.

Prøv vores fløjlsbløde creme øjenskygger

PAESE creme øjenskygger har en af ​​de mest bekvemme formler. Du kan påføre dem både med en pensel og med fingrene. Af denne grund er de gode til rejser, når du har et begrænset antal makeuptilbehør med dig. Deres cremede tekstur er baseret på bivoks, som har naturlige plejeegenskaber. Af denne grund er vores cremeøjenskygger ikke kun ekstremt nemme at påføre, men også velegnede til den følsomme hud omkring øjnene. Du kan vælge forskellige typer cremeskygger, for eksempel perler med subtile, funklende partikler. Cream-gel-skygger er også et absolut must-have for makeup-elskere. De har en intens, våd glød, der er perfekt som en selvstændig nuance eller en topper. Pink, sølv og guld nuancer garanterer en fantastisk metamorfose af øjenmakeup.

Glitter øjenskygger – sætter fænomenal glans på

Nogle af os reserverer kun nipsgenstande til særlige lejligheder, og nogle kan lide at skinne hver dag. Uanset hvilken gruppe mennesker du tilhører, er glitter øjenskygger sådan et makeup-element, som du altid bør have på dit toiletbord. Glitrende partikler tiltrækker øjet og forstørrer øjnene optisk. For nylig er folieskygger særligt populære, hvilket garanterer en usædvanlig intens glans og rigdom af farver. Du kan anvende dem på hele øjenlåget eller bare et fragment af det, og fuldende resten med en mat skygge – sådan et spil med kontraster ser godt ud uanset lejligheden. Glitter favoriserer aftenmakeup, udført for eksempel til en fest. Så kan du stråle som aldrig før!

Hvordan påfører man øjenskygge korrekt?

Metoden til at påføre øjenskygge afhænger af den type produkt, du har, og den effekt, du ønsker at opnå. Det er værd at starte øjenmakeup med at påføre en base på øjenlågene, som giver skyggerne en bedre vedhæftning og garanterer deres længere holdbarhed. Når du påfører øjenskygger, er det værd at male både den bevægelige og stationære del af øjenlåget. Takket være dette vil du få effekten af ​​optisk øjenforstørrelse. Af samme grund skal du ikke glemme forsigtigt at fremhæve det nederste øjenlåg. Hvis du kombinerer to eller flere øjenskyggefarver, skal du sørge for at udstyre dig selv med en fluffy blending pensel. Æstetisk øjenmakeup ser bedst ud hver dag med en gradvis overgang fra en lys skygge fra den inderste øjenkrog til en mørkere skygge i det ydre hjørne og øjenlågets fold. Hvis du ønsker at få dine øjne til at se større ud med makeup, skal du bruge skyggen til at fremhæve folder højere end normalt. Hvis du ønsker at tilføje mere glans til dine øjne, så påfør folieskyggen på midten af ​​øjenlåget til sidst.