Hvordan vælger man den bedste ansigtsconcealer?

Make-up concealeren kan komme i forskellige former, såsom flydende, stick eller kompakt. De mest universelle er flydende kosmetik. Deres konsistens giver mulighed for problemfri dækning af forskellige typer ufuldkommenheder. Dette gælder især, hvis målet er at maskere skyggerne under øjnene. Den flydende ansigtskorrektor giver dig mulighed for at undgå den grimme virkning af ophobning af kosmetik i rynker eller i folderne på øjenlågene. Derudover er denne type produkt kendetegnet ved en let konsistens, så den ikke belaster den sarte hud omkring øjnene. De bedste ansigtsskjulere har også en formel rig på plejende ingredienser, der påvirker bl.a. for at forbedre niveauet af hudhydrering eller reducere rynker.

For at concealeren kan opfylde sin funktion perfekt, skal du vælge den rigtige nuance. Ifølge råd fra make-up artister skal denne kosmetik være en eller to toner lysere end foundationen, som igen skal passe perfekt til hudtonen. Korrekt påføring af concealeren i ansigtet er ikke mindre vigtigt. Det er værd at huske først at påføre en foundation på huden. Korrektoren påføres i små portioner på overfladen, der skal camoufleres, fx på huden under øjnene. Efter et stykke tid skal præparatet klappes forsigtigt med en fingerspids eller med en speciel svamp. Denne operation kan gentages, indtil en tilfredsstillende dækning og effekt opnås. Når du påfører concealeren i ansigtet, bør du holde den i moderate mængder, fordi dens overskud vil se uskønt ud og lettere samle sig i udtrykslinjerne.

En multifunktionel makeup concealer

Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af flydende ansigts korrekturerer, der med succes kan bruges både under øjnene og på andre dele af kroppen. Nogle af dem, såsom den lysende ansigtsconcealer, er produkter, der typisk er dedikeret til at lysne og maskere skygger under øjnene. Den bedste concealer er den, der ikke kun giver perfekt dækning af hudfejl, men som også har en plejende effekt og dermed forbedrer dens tilstand. Af denne grund har vores kosmetik formler rige på værdifulde plejende ingredienser, inkl. vitaminer, D-panthenol, solbærfrøolie og essens af tjørnblomster og arabisk jasmin. Regelmæssig brug af sådanne ansigtsskjulere hjælper med at reducere rynker, naturlig belysning af huden og en mærkbar reduktion af værdier under øjnene.

PAESE ansigtskorrektorer er perfekte til alle hudtyper. På grund af den lette konsistens sikrer de fremragende kompatibilitet med huden uden at forårsage dens byrde eller maskeeffekten. Vi tilbyder make-up concealeren i en række forskellige nuancer og finish, så du nemt kan vælge et perfekt match til din teint type.