Vi bruger ikke talkum, parabener og andre potentielle allergener. I stedet fokuserer vi på mineralpigmenter, vitamin E og C og nanostrukturerede plejende olier. Disse omfatter solbær- og figenopuntia-frøolier, som har anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber. Nogle af vores pulvere er 100% veganske, og ingen af ​​dem er testet på dyr. Du vil finde pulvere af forskellige former. Vi har både klassiske kompakte kompakte med spejl og løse puddere med fnug. Make-up fikset med pudder vil få din hud til at se strålende og sund ud.

Vælg den perfekte ansigtspudder

Det bedste pudder er en, der matcher ikke kun din teint, men også din hudtype og individuelle make-up præferencer. Det brede udvalg af PAESE-pudder omfatter produkter med forskellige egenskaber. Vi har blandt andet oplysende, matterende, konturerende, intensivt dækkende puddere, forlænger holdbarheden af ​​make-up, genopbygger, elastiserer og absorberer overskydende talg. Vores pulvere tilstopper ikke porerne. De er velegnede til følsom, atopisk og psoriasis hud. De er også meget alsidige – deres nuancer passer til forskellige typer skønhed, og formlerne passer perfekt til huden.

Vælg den perfekte ansigtspudder

Det bedste pudder er en, der matcher ikke kun din teint, men også din hudtype og individuelle make-up præferencer. Det brede udvalg af PAESE-pulvere omfatter produkter med forskellige egenskaber. Vi har blandt andet lysnende, matterende, konturerende, intensivt dækkende puddere, forlænger holdbarheden af ​​make-up, genopbygger, elastiserer og absorberer overskydende talg. Vores puddere tilstopper ikke porerne. De er velegnede til følsom, atopisk og psoriasis hud. De er også meget alsidige – deres nuancer passer til forskellige typer skønhed, og formlerne passer perfekt til huden.

Hvordan bruger man ansigtspudder?

Ansigtspudderet påføres bedst med en børste med lange og tykke børster eller en speciel svamp. Mineralsk pudder kræver mere omhu ved påføring. Dens dækning skal opbygges gradvist, jævnt fordelt over hele ansigtet. Fokuser mest på den såkaldte “T”-zone, som er området næse, pande og hage, fordi dette normalt er det mest grå og triste område. Ved løst pudder, især transparant, behøver du ikke være så præcis. Det er bedst at påføre det med blide bevægelser, der fejer ansigtet. På grund af den lette formel er den løse pudder perfekt som base eller til efterbehandling af make-up, altså påføring på den tidligere brugte foundation. Til gengæld kan det pressede pudder både bruges til at afslutte make-uppen og alene i stedet for foundationen.

Paese presset pudder
Illuminating and covering powder
Paese Glowing powder