Vi ved udmærket, at daglig ansigtspleje ikke kun kræver regelmæssighed, men også passende kosmetik. Day-produkter er designet til at beskytte huden mod faktorer som smog eller forurening. Til gengæld fugter dem til natten det dybt og frem for alt nærer det. Med tanke på alle hudtypers behov, har vi udarbejdet en bred vifte af plejeprodukter til dig. De vil genoprette din huds glød og gøre den smuk.

Ansigtspleje kosmetik

Hvis du leder efter et effektivt og skånsomt plejeprodukt, vil PAESE ansigtspleje helt sikkert leve op til dine forventninger. Vi har blandt andet udviklet et olieserum, der i sortimentet findes i flere varianter. Afhængigt af dine hudbehov kan du vælge en mulighed, der vil lysne og forynge din teint. Kan du se, at din hud mangler fugt eller glathed? Vælg et serum med en blanding af tre typer hyaluronsyre. Vi kan tilbyde dig make-up baser, der vil forberede din hud til kosmetik. Takket være basen holder både væsken og pulveret længere. De kan nemt dække over eventuelle hudfejl og garantere dets naturlige udseende. Det er værd at bemærke, at produkterne har en anti-aging effekt, hvilket skyldes den omhyggeligt designede sammensætning.

Omfattende ansigtspleje

Dyb hydrering, næring, glathed og udstråling – det er kun en brøkdel af de fordele, der kendetegner PAESE ansigtsplejekosmetik. Vi opfordrer dig til at lære hele vores sortiment at kende.

Paese vitamin c serum
Glow morning creme