Neglebalsam – stærk, æstetisk plade

Neglepleje handler ikke kun om at afkorte og file dem. Uanset om du bruger en hybrid manicure til daglig eller bruger klassiske lakker – så er det værd at passe på din negleplade. PAESE-mærket tilbyder effektive neglebalsam med et bredt aktivitetsspektrum. Du påfører dem som en almindelig neglelak, så du kan bruge dem under din standard manicure. Negleforstærkende balsam forhindrer, at neglepladen knækker, revner og flækker. Med regelmæssig påføring kan dine negle styrkes med op til 90%! Hvert søm er sikret over hele sin overflade, inklusive kanter og spids.

Oplev neglebalsamerne, der tilbydes af PAESE

Drømmer du om skinnende, stærke og misfarvningsfrie negle? Tilpas den perfekte neglebalsam til dine behov, som giver dig mulighed for at genopbygge pladen og garantere en perfekt manicure. Hvis dine negle er beskadiget af kontinuerlig hybrid manicure, så giv dem et øjebliks hvile med behandlingen med en naturlig balsam. Vi anbefaler vores neglebalsam, der genopbygger neglepladen. De er perfekte til svækkede og skøre negle, der eliminerer deres mulige skader og gør det lettere at vokse. Vi har også balsam, der fjerner grimme striber og misfarvninger på tallerkenen. Vores tilbud omfatter både transparent og farvet neglebalsam. Naturlige nuancer er baseret på nøgne farver, der giver en naturlig, æstetisk manicure-effekt. Afhængigt af individuelle præferencer kan du vælge en balsam med satin- eller spejlfinish.

Hvorfor er det værd at vælge naturlige neglebalsam?

Naturlig neglebalsam irriterer eller sensibiliserer ikke, forbliver helt sikker til brug. Den polske kosmetikproducent PAESE tilbyder dig veganske og dyrefri neglebalsam. Produkternes formler indeholder dybt nærende ingredienser, såsom birkesaft, aloeekstrakt, edelweiss, glycerin, glykolsyre og vitamin E. Det er takket være deres indhold, at vores splitneglebalsam garanterer en så høj effektivitet. Den forstærkede, fugtede og udsmykkede tallerken ser elegant og fejlfri ud. Du kan bruge vores balsam på dine negle uden andre lak. De kan også fungere som en base coat eller top coat med en forskellig farvet neglelak, hvilket forlænger dens holdbarhed. Hurtigtørrende formler vil gøre det lettere for dig at bruge balsam regelmæssigt.