I udbuddet fra Make-Up producenten PAESE, som skaber makeup-produkter, der er venlige for miljøet og dyr, finder du forskellige typer ansigts highlightere. Deres champagne nuancer modellerer optisk ansigtstræk, hvilket garanterer et ungdommeligt, vitalt udseende af teint. En holdbar finish går hånd i hånd med en behagelig at røre ved tekstur, der passer perfekt til teint. Takket være indholdet af naturlige planteekstrakter har vores highlightere anti-inflammatoriske, beroligende og fugtgivende egenskaber.

Match den perfekte kind highlighter

Selvom hver highlighter garanterer en glød på huden, adskiller de enkelte produkter sig i deres finish. Du kan vælge en løs highlighter, som giver en stærk glød, og dens formel giver dig mulighed for frit at graduere dens intensitet. Vi tilbyder også klassiske pressede highlightere i pudderæsker med spejl. Dette produkt er en god løsning, hvis du kan lide en subtil glans og gerne vil have den under kontrol. Et interessant alternativ er farveblyanter og flydende highlightere. De skaber en endnu mere naturlig glanseffekt, sammenlignelig med velfugtet, let fugtig hud. For nylig er det et absolut make-up hit, der er blevet promoveret i Asien og i øjeblikket er populært over hele verden. Forskellige nuancer af highlightere i vores tilbud hjælper dig med at tilpasse det perfekte produkt til din teint.

Hvordan bruger man en ansigts highlighter?

Dygtigt påført highlighter giver effekten af ​​en strålende, ungdommelig teint. Du kan dekorere dine zygomatiske knogler, næseryggen, amorbuen og øjenkrogene med en fænomenal glød. Derudover ser highlighterne også smukke ud på halsudskæring, kraveben og arme. Kindhighlighteren kan bruges på forskellige måder, afhængigt af kosmetikkens foretrukne formel. Dry highlighter påføres bedst med en mellemstor, luftig børste, der vil give produktet en naturlig finish. Den cremede highlighter i farveblyanten er ekstremt praktisk at påføre, bare tegn subtile linjer med den på udvalgte områder af ansigtet, og gnid dem derefter forsigtigt med fingerspidsen, børsten eller svampen. Til gengæld er den flydende highlighter den mest effektive. Bare en lille dråbe af produktet, der gnides på huden, garanterer en fænomenal glød på dine kinder.